Nejnovější recenze ze sekce Rázové utahováky
- Super
- Funguje super.
Je to ok
- Za necelých 700 Kč udělá tento rázový utahovák svou práci. Se 4 AM h baterií jsem povolil a utáhnoul 20 šroubů na škodě Rapid a z baterie ubylo tak 1/3 energie .
- Ještě jsem utahovák použil na demontáž a montáž dřevěného laťkového plotu a zvládl práci celý den. A baterie 4 Amp stačila bohatě, ubylo 1/3 kapacity. Je to hobby nářadí ale na občasnou práci je to super silný pomocník. .
Zatím jsem žádnou nenašel.
Utahovák dobrý, jen s dodáním byl problém. Našel jsem v nabídce komplet utahovák v kufříku spolu s akumulátorem a nabíječkou. Nejprve obchod odeslal utahovák v kufříku a vedle nabíječku a až v další zásilce akumulátor. Aku utahovák bez baterie je jako poslat boty bez tkaniček.
Vše ok
- lehký, obratný utahovák
- výkon a výdrž na baterii
Super pomocník na tesařinu.
Naprostá spokojenost. Značce MAKITA jsem díky letitým a jen pozitivním zkušenostem s řadou dalších přístrojů a el. nářadí věrný a pevně věřím, že i s rázovým utahovákem MAKITA budu velmi spokojen.
Hodně dobrá cena proti výkonu
Slušné za tu cenu
- .....
- Lehký,malý,šikovný.
- Super na auto
- 12 stupňů nastavení
- oproti jiným a dražším
- Vybavení dílny mám od Makity, proto jedině tato značka.
- Skvělý výkon
- Standardní akumulátory Parkside
- S 8 Ah docela těžký stroj
Doporučuji.
- Velmi dobře splňuje účel, pro který byl zakoupen
- Žádnou nevýhodu jsem zatím nezjistil
Velká síla
Kvalitní nástroj za rozumnou cenu,uvidíme jakou bude mít vydrž
Napadají mě jenom samé superlativy.
- Po třech letech jsem si zakoupil druhý ,jelikož ten první přestal fungovat. Důvodem byl vadný spínač. Myslel jsem že zakoupím tento náhradní díl a ten první opravím. Bylo mi řečeno že spínač na tento produkt není v prodeji. Spínačů na produkty parkside jsem na internetu našel hodně ale na tento tip ne. S přístrojem jsem velmi spokojen ale nedáli se opravit dnes bych uvažoval o jiné značce.
Jestliže vám servisní středisko řekne že na tento tip není náhradní díl což je spínač, uvažoval bych o jiném tipu nebo značce
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »