Nejnovější recenze ze sekce Rázové utahováky
- cena, kvalita
- :)
Velmy spokojen
maká jako čert, má sílu ,
pozor je potřeba redukce a nástavce speciálně pro úderový utahovák !!!! Ne obyčejnou golu !!! tu poškodíte !!!
Na mou činost mi to stačí do malého prostoru
Parkside PASSK 20-Li B2
Přidáno: 15. srpna 2023
(naposledy upraveno 15. srpna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hodně usnadní práci.
- Funguje perfektně
Výrazné ulehčení práce při výměně kol
obrovska síla
Parkside PDSSE 550 A1
Přidáno: 12. srpna 2023
(naposledy upraveno 12. srpna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Funguje
- Jako vždy Bosch super
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš Bosch GDR 120-LI líbí a že Vám vyhovuje.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
OK.... prozatím spokojenost.
- Slušná kvalita za slušnou cenu
Dobrý produkt.
- Hezké balení a příslušenství
- Jako rázový utahovák zcela nefunkční, vracím prodejci.
- Silné razy
- Nekope do zápěstí
- Snadná manipulace
- Možnost nastavení šroubování
Osvědčil se jako skvělý pomocník na obtížnější šroubování, konstrukční vruty při montáži zahradního domku / výměna kol u auta
- Ovládání levého/pravého chodu
- nedostatečný utahovací/povolovací moment cca 10% deklarované hodnoty.
Jelikož potřebuji opravdu silný pneumatický rázový utahovák, volil jsem tento. Měl deklarovaný moment 2200Nm. Reálně však dosahuje momentu kolem 200Nm. Po dohodě s prodejcem byl vyměněn za nový kus. I tento nový kus byl ovšem naprosto stejný. Pokud potřebujete opravdu silný utahovák, modelu Redats P-220 se raději vyhněte. Reálně vyzkoušeny dva kusy, oba se stejným výsledkem.
- Robustní konstrukce, pěkný vzhled, dostatečný utahování moment
- levné a poměrně výkonné nářadí
- držák bitů nezajistí nástroj proti jeho samovolnému vypadnutí. Navíc tvar nářadí neumožňuje bezpečné vložení do kapsy na opasek. Spona neumožňuje zavěšení na trn na opasek. Takže s tímto nářadím lze pouze dělat na stole v dílně, nebo jej stále pkládat okolo sebe a riskovat pád.
- Technické provedení motoru je poměrně zastaralé a opravdu špatně vymyšlené.
Mám již celou řadu aku nářadí PARKSIDE a bohužel konstatuji, že ta zelená řada není moc kvalitní. Řada PERFORMANCE je rozhodně užitečnější
Spokojenost.
A věřím, že budu spokojený při práci a radost s ním dělat
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »