Nejnovější recenze ze sekce Rázové utahováky
- výhoda
- v pohodě demontujete kola z auta
- při použití bitů se rázy se nedají vypnout, ale to je prostě dáno konstrukcí a věděl jsem to předem, od toho jsou jiné typy šroubováků
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš Bosch GDX 18V-200 Professional líbí a že jste s ním spokojen. Pokud uvítáte technickou podporu, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Dosud jsem používal utahovák DTD700 ale tahle 172 je taková malá ale silná mrška která utahuje i vruty 10x160 bez predvrtani (větší jsem nezkoušel) No prostě je to skvělá mašinka.
- Vyzkoušeno již dříve od známého a až nyní jsem se rozhodl pořídit si vlastní. Je tedy poměrně veliký a těžší, ale ta síla!!!
- Zatím nemám.
Prozatím málo odzkoušeno
- malí/kompaktní
- lehký
top razový utahovák,mám dlouho dtd151 a chtělo to už něco novějšího
- spokojenost
- Nesplňuje deklarovaná utahovací moment.
Produkt jsem koupil na ovládání bočního heveru na zahradní traktůrek, ale i při vyšším, než doporučeném tlaku moc nefunguje. Kdybych to věděl, tak to nekupuji. Zkrátka za málo peněz málo muziky. Mám několik výrobků o této firmy a se všemi jsem spokojen. Toto je šlápota vedle.
- Překvapivě výkonné
- 5 stupňů momentu
- 4 různé oříšky
- Velice špatně čitelný nastavený utahovací moment
dobré
OK
Zatím jsem neměl možnost plně využít ale hodně ulehčit práci a funguje bez problémů
Parkside PASSP 20-Li A2
Přidáno: 22. května 2023
(naposledy upraveno 22. května 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
uchycení ořechu se malinko vykla
zatím naprostá spokojenost
Plně vyhovuje při výměně kol os. auta
Super nářadí
- skvělý
Dobra kvalita
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »