Nejnovější recenze ze sekce Rázové utahováky
- Super
- za světla špatně čitelná indikace toč. momentu
ano
Slušný výkon
Potřeboval sem nějaký utahovák který povolí i dost utažené šrouby v kolech a tak sem hledal něco co nestojí majlant a udělá to svoji práci protože můj Aku utahovák nepovolil kola bez klíče. Našel sem tento produkt a objednal ho. Po dojití sem ho hned zkusil na šroubech kol u auta které sem utáhl na předepsanou hodnotu a povolil je. Sice sou ještě silnější,ale na to co potřebuju mi určitě poslouží několik let . Prostě je to pomocník který ušetří práci při přezouvání na léto zima a spousty dalších drobných prací. Samozřejmě aku je aku ale má to své limity.
na domácí výměnu kol doma skvělý, taky je fajn, že baterie je sdílená více přístroji. Jinak by to bylo o ničem, protože utahovák člověk doma použije 2x do roka.
- robustní provedení
- dostatečně dlouhý , gumový (důležité) napájecí kabel
Všechny matice na kolech na oktávce jsem povolil. Utahovat to chce s citem - max 1 sekundu, zbytek dotáhnout ručně nebo momentovým klíčem.
- 170 Nm
- Silný až moc :-)
- Bezuhlíkový motor
- Kompaktní rozměry
- Ledková světla dost svítí
- Pro šrouby do M16
- Technologie XPT - zvýšená odolnost proti prachu a vlhkosti
Delší dobu jsem vybíral utahovák , na nakonec jsem vybral tento bezuhlíkový a udělal jsem velice dobře , výborná manipulace , bezuhlíkový takze kompaktní , Makita prostě umí , a opět ta cena ,které jsem neodolal :-)
Dobrý.
- nejlepší povolovací moment v porovnání s jinými výrobky stejné cenové kategorie
pravděpodobně může vzniknout problém s pozáruční opravou
Vše v naprostém pořádku obchod doporučuji všem
- Malý, ale výkonný
První použití bylo pro povolení šroubu převodového kola variátoru na skútru. Ve všech návodech je vidět použití speciální páky pro zafixování kola. S rázovým utahovákem se podařilo šroub uvolnit za 10 vteřin a kolo se ani nepohnulo.
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste s výrobkem Bosch GDS 18V-400 Professional spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
vykon slaby nez prezentovany
Zatím jen narychlo vyzkoušeno, vypadá dobře, čas prověří kvalitu a výdrž.
spokojen
- Povolení šroubů je fofr
- Zbytečně vysoké otáčky
Přezutí prvního auta v pohodě, uvidíme, jak dlouho utahovák vydrží. Trochu nevýhodou jsou vysoké otáčky bez pozvolného rozběhu.
Dostatečný výkon na práci s přezouváním.
Signalizace nastavení pouze orientační.
Jinak super
- Cena a kvalita super.
Parkside PDSSE 550 A1
Přidáno: 1. května 2023
(naposledy upraveno 8. srpna 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
jsem spokojen ,jen se mi nelíbí že má velmi vysoké otáčky , což trochu zhoršuje ovladatelnost.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »